Rólunk

Hidden Design

A Hidden Design Kft. egy dinamikusan fejlődő, fiatalokból álló kreatív csapat. 2005 óta foglalkozunk weboldalak valamint designok készítésével. 2008-tól webhosting szolgáltatást is nyújtunk.

Hogyan dolgozunk?

Megrendeléstől függően egy személyes találkozó keretében egyeztetünk a megrendelővel az igényeit illetően, az igényeket ötvözve a legújabb webes technikákkal egy tervezetet készítünk. A tervezetet jóváhagyása után elkezdjük a munkát, eközben a megrendelővel folyamatos online kapcsolattartás segítségével egyeztetve a felmerülő részleteket. A kész munka átnyújtása után a szerződésben foglalt ideig felügyeljük az adott weboldalt javítva a felmerülő hibákat.

Miért érdemes minket választani?

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a weboldalak készítése és üzemeltetése területén. Mottónk nem üres szavakból áll: Egyszerű, gyors, megbízható,sikeres.

Egyszerű

A megrendelő egyedüli feladatata, hogy az általa elképzelt weboldal részleteit elmondja nekünk és az elkészült munkákat bírálja. Minden egyéb feladatot mi végzünk.

Gyors

Előre megmondjuk, milyen ütemben és mikorra végzünk az adott feladattal. Egyszerre mindig egy weboldalon dolgozunk, így pillanatok alatt végzünk a munkával.

Megbízható

Szerződéseink miden részletre kiterjedőek és biztonságot ad a megrendelő számára. Nincs kisbetűs rész, nincs kiskapu. Amit vállalunk, azt meg is csináljuk.

Sikeres

Nem elég ha megrendelő örül a kész terméknek, elkészült oldalaink SEO szempontból is megfelelnek az elvárásoknak.
Elérhetőségeink